UwConsultant.nl
hoofmeester 28
9951 ld, winsum

t. +31 (0)62 251 61 93
f. +31 (0)84 225 46 92
e. info@uwconsultant.nl

UwPartner

Waarom zou u het "wiel" opnieuw uitvinden als samenwerken sneller tot betere resultaten leidt?

Door een samenwerking met UwConsultant.nl aan te gaan, kunt u uw producten en diensten eenvoudig uitbreiden zonder te moeten investeren in goederen of personeel.

Een voorbeeld ter illustratie: stelt u zich voor u bent eigenaar van een klein reclamebureau. U richt zich hoofdazkelijk op het MKB en u verzorgt voor uw klanten ontwerp en realisatie van advertenties in alle klassieke media. U doet dit met succes en uw klanten zijn tevreden.

Steeds vaker krijgt u echter vragen over de nieuwe media: "Is het mogelijk mijn advertenties op het Internet te plaatsen?"; "Ik wil graag een bewegende advertentie op GoudenGids.nl, kan dat?" of "Mijn internetsite is op Google niet vindbaar, kunnen jullie daar iets aan doen?".

Heeft u de juiste antwoorden op deze vragen?
Door samen te werken, kunt u ervoor zorgen dat u deze antwoorden kunt geven. UwConsultant.nl is gespecialiseerd op het gebied van ICT consultancy en softwarontwikkeling. Door een samenwerking aan te gaan kunt u onze kennis en producten in huis halen om daarmee uw klanten nog beter van dienst te zijn.

©2008 UwConsultant.nl | Toevoegen aan favorieten