UwConsultant.nl
hoofmeester 28
9951 ld, winsum

t. +31 (0)62 251 61 93
f. +31 (0)84 225 46 92
e. info@uwconsultant.nl

Disclaimer

Het doel van deze website is informatie over UwConsultant.nl op eenvoudige wijze voor iedereen toegankelijk te maken.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. UwConsultant.nl geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel of onduidelijkheid verzoeken wij u daarom contact op te nemen.

UwConsultant.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de UwConsultant.nl-website.

De UwConsultant.nl-website bevat externe links. Zij staan op de website vermeld als service voor de bezoeker. UwConsultant.nl is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze pagina's van derden. Dat geldt ook voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop aangeboden worden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Het auteursrecht voor teksten, ontwerp, foto's en logo's op deze website berust bij UwConsultant.nl. De teksten en dergelijke mogen derhalve niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd, gewijzigd of anderszins gebruikt.

De UwConsultant.nl-website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

©2008 UwConsultant.nl | Toevoegen aan favorieten