UwConsultant.nl
hoofmeester 28
9951 ld, winsum

t. +31 (0)62 251 61 93
f. +31 (0)84 225 46 92
e. info@uwconsultant.nl

UwMarketing

Een website is slechts zo goed als de mate waarin deze door uw klanten gevonden wordt.

Er is een aantal methoden om de vindbaarheid van uw site te verbeteren. In essentie betreft dit enerzijds de technische voorwaarden waaraan websites moeten voldoen om voor zoekmachines vindbaar te zijn en anderzijds marketing.

Site optimalisatie
UwConsultant.nl is u graag van dienst bij het verbeteren van de vindbaarheid van uw website op het Internet. Op basis van een gedegen technische analyse van uw huidige website wordt deze zodanig aangepast dat aan alle bekende technische eisen voor een optimale vindbaarheid wordt voldaan.

Zoekmachine marketing
Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij de marketing die nodig is om uw potentiële klanten naar uw website te trekken. Dit kan o.a. via advertentiemogelijkheden als Google Adwords en Yahoo Search Marketing.

Richtlijnen
In het kader van het verbeteren van de vindbaarheid van websites wordt vaak gesproken over SEO (Search Engine Optimization). Deze dienstverlening is door de praktijken van een aantal bedrijven uit de IT branche helaas in een slecht daglicht gekomen.
Wij willen benadrukken dat wij onze dienstverlening op dit gebied volledig overeenkomstig de door zoekmachinebedrijven opgestelde richtlijnen uitvoeren. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij u naar de website van Google: klik hier.

 

©2008 UwConsultant.nl | Toevoegen aan favorieten